Мед Атлант

На Франківщині виявлено паливо сумнівного походження на 2,3 млн грн.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області в ході проведення заходів з протидії незаконному обігу пального, на виконання доручення Прем’єр-міністра України та в межах розслідування кримінального провадження викрили незаконну діяльність з виготовлення, зберігання та збуту паливно-мастильних матеріалів та ухилення від сплати податків СГД. На підставі ухвал міського суду Івано-Франківської області, проведено ряд обшуків.

За результатами санкціонованих обшуків на території області (офісного приміщення, де зареєстровані та здійснюють свою діяльність деякі ТОВ, автозаправних станцій, транспортних засобів), виявлено та вилучено бухгалтерські документи, чорнові записи, відеореєстратори, також виявлено понад 50 тис. літрів паливно-мастильних матеріалів, резервуари для зберігання ПММ з автозаправними колонками та пістолетами, спеціальне обладнання, причіп-автоцистерну тощо.

На всіх об’єктах відібрано зразки для проведення експертиз. Ємності, резервуари, автоцистерну, паливо-роздавальні колонки належним чином опечатано. Працівники СУ ФР ГУ ДФС в області подали клопотання з метою накладення арешту на виявлені ТМЦ.

Загальна сума вилучених підакцизних товарів складає близько 2,3 млн грн.

Досудове розслідування триває.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...