Мед Атлант

Франківців запрошують у фан-зону підтримати команду рідного краю

В останній день календарного літа будуть зіграні поєдинки третього попереднього етапу розіграшу Кубка України. На цьому етапі у гостях зіграють дев’ять представників Першої ліги.

Серед них і “Прикарпаття”, яке гостюватиме у Чернівцях, де зіграє з друголіговою “Буковиною”. Початок матчу о 16:30. Пряма трансляція на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА, інформує пресслужба МФК “Прикарпаття”.

Івано-франківська команда розпочала боротьбу за трофей на 2-му попередньому етапі, де впевнено на виїзді розгромила аматорський “Фенікс” з Підмонастиря Львівської області. Підопічні Олега Рипана забили по три м’ячі у кожному з таймів, а підсумковий рахунок – 6:2 на користь “Прикарпаття”.

Після цієї перемоги “зелено-жовті” дещо поправили своє турнірне становище у чемпіонаті, перервавши триматчеву програшну серію. У 5-му турі вдома була зафіксована нічия 1:1 з “Волинню”, а минулої п’ятниці прикарпатці на виїзді мінімально здолали “ВПК-Агро” (1:0) і з сімома очками наразі піднялися на 9-у позицію у Першій лізі.

Доля путівки до наступного раунду турніру вирішиться за підсумками одного матчу. Далі в 1/16 фіналу Кубку до 11 переможців третього попереднього етапу приєднаються 11 клубів УПЛ (окрім учасників єврокубків-2021/2022). Базовий день проведення матчів – 22 вересня.

“Запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію цього кубкового матчу на великому екрані і підтримати МФК “Прикарпаття”! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний”

Читайте також: Франківка виграла срібло Паралімпійських ігор у Токіо

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...