Мед Атлант

Стали відомі деталі ДТП за участі швидкої у Франківську

Як раніше повідомляло МІСТО, сьогодні близько 19.45 трапилася ДТП за участі легкового автомобіля Сітроен та швидкої.

Зі слів очевидця, з яким нам удалося поспілкуватися, карета швидкої допомоги рухалася по вулиці Коновальця з боку Обласної дитячої лікарні без увімкнених проблискових маячків та звукових сигналів. І тільки безпосередньо перед перехрестям вулиць Коновальця і Сахарова водій увімкнув маячок без звукового сигналу. Після цього відбулося зіткнення. Водій Сітроена, за його словами, рухався на зелене світло світлофора.

У момент зіткнення у швидкій не було пацієнтів.

Потерпілих немає.

Поліція ж повідомляє, що 53-річний водій, керуючи автомобілем швидкої допомоги Peugeot був неуважним, рухаючись на перехресті на заборонний сигнал світлофора, з увімкненими проблисковим маячками, не впевнився в безпеці дорожнього руху та здійснив зіткнення з транспортним засобом Citroen C4, який у свою чергу не надав перевагу у русі транспортному засобу, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, під керуванням 31-річного водія.

Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження із матеріальними збитками. На обох водіїв транспортних засобів складено протоколи за ст. 124.

Читайте також: У Франківську на перехресті вулиць Коновальця та Сахарова трапилася ДТП за участі швидкої. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...