Мед Атлант

Франківський бренд одягу виборов можливість участі у міжнародній конференції в США

Івано-Франківський бренд жіночого одягу “Framiore”, який має свій R&D центр, став переможцем першого пітчу міжнародної конференції South by Southwest (SXSW), яка відбудеться в місті Остін, штат Техас.

Цього року делегація України вперше візьме участь у конференції, що відбудеться в Техасі з 11 до 20 березня, повідомляє пресслужба Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міськради.

За можливість взяти участь у конференції змагалися близько 60 стартапів. До фінального етапу відбору були запрошені 12 команд, з-поміж яких обрали 6 переможців, що поїдуть у США.

Відомо, що SXSW – міжнародна конференція, що включає безліч треків, присвячених найважливішим досягненням у галузі технологій, інновацій, культури та інших напрямків. Захід також охоплює ряд музичних, кіно- і медіа фестивалів та конференцій, і проходить в середині березня в Остіні, Техас, США. Фестиваль проводиться з 1987 року. Подія збирає лідерів з усього світу для знайомств та обговорення актуальних проблем. Всього захід відвідує понад 70 000 людей, та близько 10 000 компаній. Серед гостей SXSW – Ілон Маск, Барак Обама, Марк К’юбан та інші.

Читайте також, Дорога проїзна: яка ситуація на автошляхах Івано-Франківщини

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...