Мед Атлант

На Франківщині продовжують боротися з нелегальним обігом підакцизної продукції. ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини провели понад 17 тисяч перевірок щодо порушень порядку провадження господарської діяльності та правил торгівлі алкогольними і тютюновими виробами. На порушників складено адміністративні протоколи.
У результаті рейдів працівники поліції вилучили нелегальний товар на суму майже двох мільйонів гривень.
Загалом від початку відпрацювання співробітниками поліції перевірено понад 17 тисяч об’єктів роздрібної торгівлі: ринки, магазини, кіоски, місця стихійної торгівлі тощо.
За результатами перевірок задокументовано 229 фактів незаконного зберігання та збуту підакцизної продукції, з яких 134 факти стосуються алкогольної продукції, а 95 – тютюнової.
На порушників поліцейські склали 210 адміністративних протоколів. З них 128 – за статтею 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та 82 – за статтею 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності), тобто торгівля без відповідних ліцензій та дозволів.
Також правоохоронцями задокументовано 14 кримінальних правопорушень на території Івано-Франківської області, а саме: 9 – за ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), 5 – за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.
Робота поліцейських у напрямку протидії незаконному обігу підакцизних товарів триватиме і надалі.

Читайте також: Правоохоронці викрили франківця, який виготовляв та розповсюджував порнографію. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...