Мед Атлант

У Франківську збираються збільшити штат інспекторів з паркування

Було 5, а стане 10: в Івано-Франківську вирішили удвічі збільшити штат інспекторів з паркування.

Бо людей, аби охопити все місто катастрофічно не вистачає. Щодня один інспектор складає близько трьох десятків постанов на водіїв, які порушують правила паркування. Утім оперативно відреагувати на всі виклики працівники фізично не в змозі, інформує Канал 402.

«Ми ставимо собі ціль — навести у місті Івано-Франківську порядок із паркуванням! При цьому, залишаємо водіям вибір — паркуватись там, де дозволено правилами дорожнього руху або — оплачувати штраф!» — зазначив директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

За його словами, інспекція з паркування має бути помітною, ефективною та дієвою. Тому наразі оголошено «відкритий і прозорий» конкурс на заміщення 5-ти вакантних посад в оновленій інспекції з паркування

До кандидатів є тільки дві головні вимоги:

1. Бажання працювати, вчитися і наводити порядок із паркуванням у місті.

2. Вища освіта. Досвід роботи не важливий, обіцяють усього навчити.

Інспектори з паркування є посадовими особами органів місцевого самоврядування. Заробітня плата на руки: від 12 тис. грн. Плюс бонуси.

Заявки на участь у конкурсі можна подавати до 10.02.2022 р. у вигляді резюме на email: [email protected],

або наручно — в Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (вул. Незалежності, 7, 3-й поверх, 306 каб.,

контактний телефон: (0342) 55-22-12.

Попередня співбесіда із кандидатами відбудеться 11.02.2022 р. о 13.00 год. за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 7, 3-й поверх.

Читайте також: Бустерну дозу вакцини від COVID-19 вже отримали 3,5 тисяч франківців

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...