Мед Атлант

Львів’янка після поїздки на Прикарпаття потрапила з отруєнням в інфекційну лікарню

Журналістка Галина Роспопа з чоловіком після двох днів перебування на Прикарпатті потрапили до інфекційної лікарні.

Про це львів’янка повідомила у соцмережі, пише Бліц-Інфо.

“Поїхала на два дні в Буковель, Івано-Франківськ: їла лише в хороших закладах, повернулась ввечері в неділю, цілу ніч з чоловіком просто вмирали від жахливих розладів ШКТ та інтоксикації, а зранку вже потрапили в інфекційну лікарню з підозрою на сальмонельоз (результат буде за два дні)”- написала Галина Роспопа.

Жінка каже, що почула від медиків, що зараз шлункові-кишкові розлади привозять саме лижники з гір. Тож тепер добре подумає перш ніж обирати відпочинок в Карпатах, хоч неймовірно любить гори/

Туристка вважає, що найімовірніше отруїлась в ресторані в Івано–Франківську. Відтак, подзвонила в заклад, щоб проінформувати їх про те, що сталося.

“Подзвонила, просто, щоб проінформувати їх, а не, щоб скаржитись, чи вимагати компенсації. Мені тричі передзвонили, останній хлопчина відразу з наїздом – «а де ви ще їли, а чого ви вирішили, що це сальмонельоз, а давайте я вам розкажу про кишкові захворювання, а у нас якийсь контракт, чи то з санепідемстанцією, чи то ще з кимось, яка, мовляв, контролює якість продуктів і приготування». Глянула в Інтернеті, а в цьому закладі вже був спалах сальмонельозу, на що хлопчина обурився, що, мовляв, це теж наклеп на їхній чудесний ресторан. От сиджу і думаю, чи варто далі щось робити, ви як гадаєте?” – пише Галина Роспопа.

Жінка каже, що до одержання результатів аналізів називати ресторан не хоче.

“Дочекаюсь підтвердження аналізу, а тоді опишу весь день з назвами ресторанів і де снідали також. Хоча лиш одну страву ми за цілий день їли спільну з чоловіком – саме в закладі, який підозрюю. Донька не захворіла, але не їла цієї страви. Можливо, напишу тоді офіційні звернення у відповідні служби”, – підсумовує журналістка.

Читайте також: У Калуші правоохоронці затримали двох чоловіків, які намагалися вкрасти комунікаційний кабель зв’язку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...