Мед Атлант

У січні франківці оформили на дві тисячі документів більше, ніж у грудні

Поміж святами у січні мешканці та гості Івано-Франківщини оформили у підрозділах міграційної служби понад 12 тисяч біометричних документів.

Зокрема, у січні оформлено 4700 паспортів громадянина України у формі ID-картки і 7532 закордонних паспорти. Це майже на 2 тисячі документів більше, аніж у грудні, пише Бліц-інфо.

Інформуємо про те, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Повідомляємо також, що у зв’язку з дією на території України карантинних заходів біометричні документи, які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників.

Нагадуємо, що не тільки для зручності, але й для уникнення масового контакту з людьми, в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга». Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за посиланням.

Читайте також: ЦНАП Долинської громади – серед кращих в Україні

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...