Мед Атлант

Культова музика Кузьми та шалені 90-ті: в мережі вийшов трейлер фільму “Я, Побєда і Берлін”

Сьогодні, 8 лютого, кінокомпанія Star Media презентувала трейлер фільму «‎‎Я, «Побєда» і Берлін» за однойменною повістю Кузьми Скрябіна. На відео глядачі ближче знайомляться з головними героями та мають можливість відчути атмосферу картини — 90-ті, відтворені в жанрі пригодницького комедійного роуд-муві.

За сюжетом, звичайний хлопець Кузьма за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту — обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло — усе пішло не так.

“…Отут я і зрозумів, шо нікуди не подінуся — доки є музика, я зроблю, що завгодно, вообщє без тормозів. Без музики просто ні фіга не буде”, — каже у фільмі Кузьма.

Головних героїв зіграли молоді українські актори: Кузьму — Іван Бліндар, його кохану Барбару — Марія Стопник, друга Барда — Володимир Гева.

У фільмі пролунають кавери пісень Скрябіна. Українські артисти вже презентували 6 саундтреків: MONATIK — «Старі фотографії», гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ — «Мовчати», Alina Pash — «Чекаю ночі», DZIDZIO — «То моє море», гурт АНТИТІЛА — «Чорнобиль форева», ADAM — «Говорили і курили». Попереду ще 10 синглів, які згодом увійдуть в окремий музичний альбом.

Прем’єра фільму відбудеться 24 березня в усіх кінотеатрах України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...