Мед Атлант

На Прикарпатті створили загін партизанів

ГО “Гідність нації” оголосила набір у всеукраїнську партизанську мережу.

Держава – понад усе! Саме ці слова є основною тезою нашого маніфесту, який ми проголосили на ІІІ з’їзді Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації». Ми раді повідомити, що днями прийняли до наших лав сотні нових учасників і продовжуємо над цим працювати, – повідомляє голова організації Вадим Кудіяров.

В організації кажуть, що відкривають набір у своєрідний партизанський рух, адже бачать, що в цьому справді є потреба.

Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців, дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі зі спецслужбами РФ, які, знаємо, активно працюють на території України. Ми ж готові робити все для того, аби не дати антидержавницьким силам зруйнувати нашу країну! – заявив Кудіяров.

6 лютого активісти провели черговий вишкіл для понад 1000 молодих хлопців із 13-ти областей України. Бойова підготовка добровольців — найбільш ефективний спосіб підготувати активне населення до бойових дій в разі агресії ворожих військ. Своєчасна мобілізація активного населення грамотно готує її учасників до роботи по знаходженню шпигунської мережі ворога.

Ми змогли організувати навчання з базової техніки безпеки поводження зі зброєю, основи домедичної допомоги, ведення бою малими групами та продемонстрували різні види озброєння, – повідомляють в ГО.

Інструкторами для добровольців на з’їзді виступили громадські діячі, військові медики, досвідчені офіцери та ветерани АТО/ООС. Серед них;

– легендарний айдарівець «Батя»
Валентин Лихоліт

-Андрій Пастушенко (позивний «Сивий») – заступник командира батальйону ОУН.

– Олег Койляк
Учасник АТО/ООС. Інструктор з оборонних дій в міських умовах та очільник руху на Прикарпатті.

«Бачимо, скільки років в Україні триває війна. Попри те, що за цей час наша армія стала в рази кращою, бачимо, що питання нашої обороноздатності не втрачає своєї актуальності. Добровольці мають бути готовими до того, що їх допомога знадобиться. Окрім цього, якщо активна молодь, така, як тут, в «Гідності нації» демонструє свою активність, то це стає своєрідним сигналом і для деяких представників влади, які думають, що народ не звертає увагу на їхню діяльність», – каже Андрій Пастушенко.

Гібридна війна залишає Росії багато можливостей для впливу і без прямого вторгнення. Олігархи – основні партнери агресора та згубний елемент для нашої держави. Вони також відчують спротив.

Очільник ініціативи Вадим Кудіяров, прийнявши урочисту присягу від молоді, оголосив про створення партизанських загонів для боротьби з агресором. Саме організація партизанського руху — один з ключових факторів боротьби з ворогом в умовах можливого наступу російських військ. Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі з спецслужбами РФ, які активно працюють на території України.

ГО «Гідність нації» відкрито запрошує усіх активних громадян України приєднатися до ініціативи отримати початкову військову та домедичну підготовку, а також, за бажанням, долучитися до програми підготовки професійних диверсійних груп у складі бойових частин партизанського руху.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...