Мед Атлант

Український гірськолижник поліпшив результати України на останніх чотирьох Олімпіадах

Український гірськолижник Іван Ковбаснюк продовжує покращувати результати своїх виступів на Олімпійських іграх.

Сьогодні на сніговій трасі олімпійського кластера в Янцині було розіграно комплект нагород у супергіганті. Тут наш спортсмен посів 32-ге місце в підсумковому протоколі з результатом 1:25.56.

Відзначимо також, що це краще досягнення наших спортсменів у цій дисципліні за останні чотири Олімпіади, інформують «Вікна» з посиланням на пресслужбу НОК України.

«Емоції переповнюють, що на Олімпійських іграх вдалося доїхати до кінця і подолати дистанцію. Іван молодчинка, зумів зібратися. Як тренер, я задоволений», — поділився з пресслужбою враженнями від виступу свого підопічного Тимофій Єршов.

Наставник Ковбаснюка відзначив, що супергігант, є тією дисципліною де на підсумок впливає досвід гірськолижника і кожна дрібниця має значення, своєрідна «Формула 1»

«Такий гарний показник — це командна робота. Ми всі, і спортсмен, і тренер, і сервісмен, намагаємося покращити щоразу наші результати. Робимо висновки після кожних змагань. Новоспеченому чемпіонові наш спортсмен поступився 5,62 секунди, тоді як в сезоні це було стабільно 7-8 секунд. Ми вже переглянули запис виступу, обговорили його з Іваном. Він не уникнув деяких помилок, тож має можливість ще покращувати свої виступи. Хотілося б якогось більшого стрибка в результатах. Але маленькими кроками ми будемо впевнено йти до своєї мети. Ми ще не реалізували весь потенціал».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...