Мед Атлант

Провалився під лід: рятувальники повідомили деталі порятунку на Тисмениччині

Як раніше повідомляло МІСТО, 10 лютого о 11:20 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що на озері в селі Липівка в урочищі Криве болото Тисменицької територіальної громади тоне людина.

До місця одразу ж було направлено рятувальників 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тисмениця та відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Прибувши до місця виклику, було встановлено, що у воді, на відстані близько 8-10 метрів від берега, тримаючись за палицю, знаходиться чоловік та потребує допомоги. Рятувальники за допомогою рятувальної мотузки, рятувального круга та драбини витягли чоловіка з крижаної води на берег. Надзвичайники надали потерпілому першу долікарську допомогу, після чого передали працівникам екстреної медичної допомоги.
Як стало відомо зі слів товариша, чоловік хотів зібрати жерлиці, які розклав напередодні на ставку, а вийшовши на лід, провалився під кригу та почав кликати на допомогу. Почувши крики, товариш, котрий знаходився на той момент неподалік на березі водойми, відразу кинувся на порятунок, але тут же сам провалився під лід. Вибравшись на берег він кинув палицю чоловікові та зателефонував до Служби порятунку.
Постраждалих було госпіталізовано до лікувального закладу міста Івано-Франківськ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...