Мед Атлант

Оригінальні рецепти м’ясних піц

Піца – справді універсальна страва, яка тішить усіх поціновувачів смаколиків та фаст-фуду. Найбільшою популярністю користуються м’ясні варіанти, які можна знайти на сайті https://if.smaki-maki.com/picza/, або ж приготувати самостійно, використовуючи смачні начинки.

 

Смачні м’ясні італійські піци: рецепти та секрети приготування

Піца настільки дивовижна страва, що до неї можна додавати будь-які начинки та види м’яса, оскільки вони гармонійно поєднуються з тонкими італійськими коржами, соусом та навіть невеликою кількістю поживних овочів.

З яловичиною

Знадобиться: 1 уп дріжджів, 25 г цукру, 255 мл води, 255 г борошна, 505 г вареної яловичини, кілька маринованих огірків, 1 яйце, 25 г олії, 1 помідор, 1 цибулина, 3 ст. л майонезу, пів чайної ложки винного оцту.

Приготування: розчинити дріжджі за інструкцією. Цукор змішати з борошном, водою та олією. Добре вимісити, накрити простирадлом й залишити ненадовго у теплому місці. Підготувати й нарізати овочі на м’ясо. Цибулю поділити на кільця, яйце відварити та порізати. До овочів додати оцет, перемішати. Тісто розкотити, вкрити м’ясом, овочами, зверху промазати майонезом, посипати яйцем. Пекти п’ятнадцять хвилин при 190 градусах.

Зі свининою

Знадобиться: 105 г зеленої цибулі, 1 цибулина, 155 г копченої свинини, 105 г моцарели, 105 мл молока, 2 яйця, кілька зубчиків часнику, 35 мл олії.

Приготування: зелену цибулю нарізати разом зі звичайною. Відварити й нарізати яйце. Вичавити часник. Обсмажити усі ці інгредієнти на невеликій кількості олії до скориночки. Готове тісто розкотити, зробити високий бортик. Розбити зверху яйце, залити молоком та викласти начинку. Пекти двадцять хвилин.

З ковбасками

Знадобиться: 205 г будь-якого м’яса, 105 г моцарели, 6 ковбасок, 11 оливок, 2 помідори, 2,5 ст. л. оливкової олії.

Приготування: усі інгредієнти подрібнити. Попередньо сформувати тісто, розкотити, зробити бортики. Помідори викласти на сковорідку, обсмажити до стану пюре. На тісто вилити трохи олії, викласти зверху м’ясо, ковбаски та інші інгредієнти. Вкрити пюре з помідорів, посипати сиром. Пекти близько двадцяти п’яти хвилин.

Замовити піцу з доставкою у Івано-Франківську

А щоб піца дійсно смакувала як треба – зверніться до ресторану Смакі-Макі. У меню ви знайдете не лише м’ясні варіанти, до яких входять страви з курятиною, салямі, шинкою та іншими видами м’яса, а й безпосередньо веганські, грибні та навіть оригінальні варіанти.

Для замовлення доступні піци з різним діаметром – від 22 до 40 см, а також можна самостійно обрати наповнення бортика – сирне або за допомогою смачних сосисок.

У закладі діє доставка, яка пропонує отримати замовлення протягом 29 хвилин у межах міста, а також є можливість замовляти за його межі, у найближчі поселення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...