Мед Атлант

У Рогатині люди перекрили дорогу: вимагають ремонту. ФОТО

11 лютого понад 50 жителів Рогатинської громади перекрили дорогу. Люди вимагають ремонту 2 км шляху на вулиці Шевченка в Рогатині, що веде від церкви Святого Юрія до повороту в селі Кутці.

Про це з місця події повідомляє Суспільне.

“Це — не дорога, нею не можливо їхати. Ми зверталися до влади, ходили, але терпець людям увірвався. Дорогу робили 10 років тому до церкви Святого Юрія і зупинилися. Далі не було грошей. Тільки бордюри поставили і не закінчили”, — розповідає жителька Рогатина Ганна Кілестин.

Нещодавно робочі почали ремонт шляху.

“Вчора (10 лютого — ред.) в обід приїхав грейдер і розсунув одну яму. Зранку я їхала на роботу, то він зрізав верхній шар. Сьогодні підсипають іншу яму”, — каже Ганна Кілестин.

Жінка розповідає, що жителі громади неодноразово зверталися в міську раду з вимогою провести ремонт. Вони передали звернення у Службу автомобільних доріг.

“Вперше ми до них звернулися у жовтні (2021 року — ред.). Вони просто в калюжу висипали гарячий асфальт, він до ранку парував. Потім у грудні теж зверталися. Вони знов у воду висипали щебінь, а воно розсунулося. Як тільки звернемося — зроблять, а так — ні”, — каже Ганна Кілестин.

Читайте також: У центрі Рогатина далекобійники перекрили дорогу “Львів – Івано-Франківськ”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...