Мед Атлант

В Солотвинській ТГ провели чемпіонат області з лижних гонок серед юнаків та дівчат

9 лютого в селі Богрівка на базі Богрівської гімназії відбувався чемпіонат області з лижних гонок серед юнаків та дівчат.

В заході взяли участь 60 дітей з таких дитячо-юнацьких спортивних шкіл: Солотвинська, Богородчанська, Косівська, Надвірнянська, Яремчанська та Ворохтянської обласної спортивної школи зимових видів спорту.
Організаторами заходу виступили управління спорту та молодіжної політики ОДА за участі Федерації лижного спорту області. До організації та проведення чемпіонату також долучилася Солотвинська селищна рада.
«Богрівка відома в Україні, тим, що в селі функціонувала обласна дитячо-спортивно-юнацька школа «Спартак». На базі школи проводилися змагання з лижних гонок районного, обласного та всеукраїнського рівнів. Селищна рада буде максимально сприяти, щоб відновити цей вид спорту в нашій громаді, а саме в селі Богрівка. Минулого року відкрито Солотвинську дитячо-юнацьку спортивну школу, завданням якої буде популяризація й активізація лижного спорту», – зазначив селищний голова Манолій Піцуряк.
За результатами змагань перше командне місце отримала Солотвинська ДЮСШ, друге – Ворохтянська, третє – Богородчанська.
Діти Солотвинської територіальної громади будуть представляти Івано-Франківську область на Всеукраїнських змаганнях з лижних гонок України, які відбудуться в м. Сколе Львівської області на базі навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець» з 1 по 5 березня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...