Мед Атлант

В Івано-Франківську відбувся вишкіл з цивільної оборони. ФОТО

Учора, 12 лютого, з ініціативи Штабу оборони Прикарпаття у Івано-Франківську відбувся другий відкритий вишкіл з підготовки цивільного населення до захисту країни.
Захід пройшов в рамках всеукраїнської кампанії “Не панікуй! Готуйся!”, повідомляють на сторінці Патріотичний Івано-Франківськ 1.0.
Впродовж дня кілька десятків франківців активно тренувались, відточуючи свої навички та вміння з цивільної оборони. За допомогою професійних інструкторів учасники розглянули основні типи спорядження бійців, правила поводження зі зброєю, поведінку цивільних у військових умовах та основні стійки для стрільби. А також відпрацювали роботу в групах та стрільбу з укриття.
“У разі необхідності кожен громадянин України повинен бути готовим стати на захист своєї держави. Саме тому, цивільним важливо знати, як діяти в надзвичайних ситуаціях, щоб захистити себе й близьких, та головне – навчитися обороняти свої рідні міста”, – йдеться в дописі.
Попереду ще багато тренувальних вишколів від Штабу оборони Прикарпаття, до яких можуть долучитися усі бажаючі. Стежте за анонсами у соцмережах та приєднуйтесь.
Контакти: +380931504341
Instagram: @patriot_if

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...