Мед Атлант

У Франківську впорядковують двір на вулиці Петлюри

В Івано-Франківську на Петлюри, 19 повним ходом йде благоустрій тротуару. Тут розширили простір, зробили підвищення, встановили тактичну плитку. А ще встановлять зупинку для транспорту.

Адже, за словами депутата округу Олега Капустяка, надходили неодноразові прохання від незрячих людей, які живуть в цьому мікрорайоні, щоб впорядкувати дану ділянку.

Вдячний міському голові і команді всеукраїнського об’єднання Свобода, що розпочались роботи і вдалось забрукувати тротуар. Адже тут проживають люди з вадами органів зору, тому нерівності на поверхні призводили до незручностей, – говорить Олег Капустяк.

Мова йде не тільки про зупинку, але й про тротуар від Івано-Франківського хлібокомбінату аж до заїзду на Петлюри 19.

Ми розуміємо, що для людей з вадами зору дуже важливо, щоб плитка була тактильна, а покриття рівне. А до цього часу тут насправді були проблемні місця. Тротуар робився дуже давно, ще коли будувалась ця вулиця. Зараз ситуація виправляється. Думаю, за два-три тижні роботи будуть завершені, – розповідає заступник міського голови та директор департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

Міський голова Руслан Марцінків додає, потрібно поважати потреби людей і враховувати їх, щоб усі мешканці почували себе комфортно у місті.

Думаю, що все буде гаразд, роботи завершаться вчасно і люди отримають гарні умови, – каже міський очільник Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...