Мед Атлант

Найбільша друкарня Франківщини брендує все навічно.ФОТО

Сьогодні, 18 лютого, Руслан Марцінків повідомив про те, що найбільша друкарня Франківщини брендує все на вічно.

Наліпки, конверти, газети, горнята, дерев’яні пазли та всяка всячина. Бізнесова п’ятниця на чолі з міським головою Русланом Марцінківим подалась у друкарню «Місто НВ».

Вони навчилися створювати не просто красиві речі, а справжні теплі емоції.

Місто НВ це одна з найбільших друкарень в Івано-Франківській області, яка спеціалізується на різних видах поліграфії. Це газети, різні буклети, етикетки. А зараз ще й нова продукція – сувенірна. Для їх виготовлення закупили нове сучасне дороговартісне обладнання. На виробництві працює близько 80 людей, а це є податки і підтримка івано-франківського бізнесу. А купуючи у своїх ви підтримуєте Івано-Франківськ, – розповідає міський голова Руслан Марцінків.

Оператор друку Наталія працює на виробництві нещодавно. Та зізнається, що сервісники називають її єдиною дівчиною в Україні, яка друкує на такому принтері.

Це японський апарат, який може друкувати на бідь-яких поверхнях. Його унікальність у тому, що фарби закріплюються ультрафіолетом і це дозволяє їм триматися практично вічно. Всередині апарату є поверхня, на якій розміщується предмет чи картинка. Вона визначає висоту матеріалу, який саме це матеріал. І далі проходить друк, – розповідає Наталя.

Одним з цікавих замовлень був друк на вічних олівцях – це матеріал, який не стирається і таких олівців вистачає надовго.
Співвласник друкарні Петро Гавриш розповідає, ультрафіолетовий принтер, який друкує на металі, склі, дереві, картоні, шкірі, пластику та інших матеріалах.

Зараз виконуємо індивідуальний друк навіть від одного примірника. Друкарня працює і з класичними форматами: візитки, книжки, листівки, рекламна продукція. А тепер ще й робимо друк на сувенірній продукції. Якщо ви хочете забрендувати еко-торбинку, ручки, олівці, блокнот чи зробити подарунок – тоді вам до нас, – каже Петро Гавриш.

А ще виготовляють горнятка, футболки. Тому, якщо хочете подарувати емоції – з цим допоможе Місто НВ. Друкарня знаходиться на вул. Чорновола, 23. Тут знаходиться маленьке виробництво, а велика друкарня оселилась за межами міста, де на декількох сотнях квадратів працюють декілька десятків людей.

«Там можна побачити безпосередньо, як народжується книга чи газета. Це захоплюючий процес», – додає Петро Гавриш.

Знайти “Місто НВ” можна легко в соцмережах у FacebookInstagram або ж просто зайти на сайт.















Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...