Мед Атлант

Франківські пілоти винищувачів тренувалися вести повітряні бої у складних погодних умовах. ФОТО

Льотна зміна у бригаді розпочалася вдень, а завершилася вночі. Польоти тривали у складних погодних умовах. У небо підіймалися практично усі льотчики бригади на фронтових винищувачах МіГ-29 та навчально-тренувальних літаках L-39.

Під час льотної зміни авіатори удосконалювали техніку пілотування, виконували вправи складного пілотажу та польоти у складах пар, пише АрміяINFORM.

Участь в польотах також взяли молоді пілоти – минулорічні випускники Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Вони відпрацювали дії під час імітації відмови двигуна, здійснили польоти у хмарах та вправлялись у складному пілотажі.

“Усі поставлені на польоти завдання виконані в повному обсязі”, зазначив командир бригади тактичної авіації полковник Євгеній Каржау, – Льотчики бригади готові виконувати найскладніші завдання в небі”.

Бригада забезпечена всім необхідним для польотів. Авіапарк бригади поповнився відремонтованими та модернізованими літаками,  є достатня кількість авіагасу для проведення льотних змін високої інтенсивності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...