Мед Атлант

На Прикарпатті здійснено планове відвідування прийомної сім’ї

Сьогодні, 22 лютого, здійснено планове відвідування прийомної сім’ї, яка проживає на території Букачівської селищної ТГ.

З метою контролю за умовами розвитку та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування працiвниками служби у справах дітей Івано-Франківської районної державної адміністрації спільно з начальником служби у справах дiтей Букачівської селищної ради Іриною Романишак здійснено планове відвідування прийомної сім’ї, яка проживає в селі Посвiрж на території Букачівської селищної ради.
В ході відвідування вивчено стан мікроклімату у прийомній родині, стосунки між батьками та прийомними дітьми. А також проаналізовано стан забезпечення дітей належним одягом, взуттям відповідно до сезону та потреб, харчуванням, предметами особистої гігієни, шкільним приладдям, повноту та вчасність отримання державної соціальної допомоги. Обговорені питання захисту житлових та майнових прав дітей, виконання батьками зобов’язань щодо здоров’я прийомних дітей, їх фізичного та морального розвитку.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...