Мед Атлант

Прикордонники з острова Зміїний живі – вони в полоні

ВМС ЗС України повідомили, що прикордонники з острова Зміїний живі.

Щодо морських піхотинців та прикордордонників, яких взяли в полон російські окупанти на острові Зміїний. Ми дуже раді дізнатися про те, що наші побратими живі і з ними все добре! Але російська пропаганда намагається розкрутити “новину” про те, що начебто влада України «забула», «поховалв» своїх підлеглих, – йдеться в дописі.
При цьому в ЗУ повідомляють, що морпіхи сміливо двічі відбили напади російських окупантів. Через брак БК вони не змогли продовжити захист острову.
У свою чергу, окупанти “забули” повідомити про те, що вони повністю розтрощили інфраструктуру острову: маяк, вишки, антени, тощо. Відповідно зв’язок із Зміїним був перерваний. Багаторазові спроби зв’язатися із особовим складом та дізнатися про його долю були марними. А постійні обстріли з боку бойових кораблів та авіації РФ не дозволили доправити підмогу за морськими піхотинцями.
Підсумовуючи сказане, хочемо додати, ворог вкотре продемонстрував свою сутність. І знов довів, що віри і правди в його діях і словах немає. А своїх побратимів ми чекаємо з нетерпінням і всією душею, – підсумували військові.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...