Мед Атлант

Тополя, Положинський, Соболєв: знаменитості, які вступили до тероборони Збройних Сил України

24 лютого, о п’ятій ранку російські війська вторглися на територію України.

Багато українців не змогли спокійно спостерігати за тим, що коється у нашій країні. Зокрема, вони добровільно почали вступати до лав Збройних сил України, та до територіальної оборони населення. Не лишаються осторонь і зірки. Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку про знаменитостей, які підписали договір з ЗСУ.

Єгор Соболєв

Чоловік телеведучої ТСН на 1+1 Марічки Падалко, відомий журналіст Єгор Соболєв уклав контракт з територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України, ще минулого року.

“Людина, кажуть, до всього звикає. Тому захоплююся всіма, хто зберігає спокій і не панікує”, – прокоментувала Марічка Падалко.

Тарас Тополя

Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя разом з учасниками гурту також вступив до сил територіальної оборони ЗС України.

“Сьогодні українці стають на захист держави незалежно від місця проживання, професії, віку чи статі. Вже 8-й рік наша ціль – це мир. Заради нього ми готові дати гідну відсіч кожному, хто захоче принести на наші землі війну. Ми готові до спротиву. Приєднуйся!” – закликав Тополя.

Сашко Положинський

Колишній фронтмен гурту “Тартак” Сашко Положинський також служитиме у ЗСУ. Артист підписав контракт зі Збройними силами України, та став солдатом-резервістом територіальної оборони. Про це він розповів у своєму Facebook та розмістив фото з відповідним документом.

“Це мало статися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ”, – поділився знаменитість.

Юрій Ткач

Актор написав, що “у Києві захищає рідну землю”. Також артист опублікував фото, на якому зображений зі зброєю.

“Я в Києві! Захищаю рідну землю! Слава Україні!”, – написав Ткач.

Фагот

Співак повідомив, що вже отримав зброю та став захищати територію України від окупантів.  Також Фагот закликав фанів вступати до лав тероборони.

“Зроби затяжку передай по колу… Всі, хто можуть тримати зброю, мають це зробити, бо це наша земля і відступати нам нікуди. А той гнилий московський корабель таки має піти на**й. Перемога буде за нами!” – написав Фагот.

Yarmak

Він написав, що вирішив піти до військкомату, та зазначив, що це на власну відповідальність кожного українця.

“У військкоматі людей багато, нікого не закликаю, без героїзму, на власну відповідальність! Помітно багато толкових людей, які і воювали, і були у спеціальних військах, тому без пафосу, Україна вистоїть!” – написав репер.

Ахтем Сеїтаблаєв та Олексій Тритенко

Актори разом пішли захищати територію України від окупантів. Про це повідомив Олексій Тритенко у своєму Instagram. Він опублікував фото, на якому зображений зі зброєю разом з Ахтемом Сеїтаблаєвим.

“Ще одна ніч позаду. Неспокійно, але ми тримаємось. Руський карабль – йди на х..й! Все буде Україна”, – написав Олексій Тритенко.

Олег Сенцов

Режисер пішов захищати територію України від окупантів. Також він закликав українців уступати до лав тероборони, а також до ЗСУ. Режисер просить усіх небайдужих здавати кров та надсилати гуманітарну допомогу.

“Мало пишу, бо багато справ. Ворог хоче знищіти Україну та її народ. Всі до зброї! Йдіть до військоматів, вступайте в лави ЗСУ, записуйтесь в самооборону, здавайте кров, допомагайте фронту, чиніть опір в тилу агресора. Смерть окупантам! Слава Україні!” – Олег Сенцов.

Дмитро Дікусар

Відомий український хореограф вступив до лав Збройних сил України. Учасник шоу “Танці з зірками” розмістив ролик, де показав фото свого військового квитка і знімками з військкомату.

“Сьогодні поповнив ряди. Потанцюємо!” – прокоментував публікацію артист.

Андрій Хливнюк

Музикант запостив фото, на якому позує з іншими членами тероборони. Світлину артист підписав доволі лаконічно: “Здрасьтє”.

“Вступайте до лав територіальної оборони і знищуйте окупантів”, – додав він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...