Мед Атлант

Поліцейські Івано-Франківщини попереджають: лінія 102 навантежана: оператори працюють цілодобово.ФОТО

Поліцейські Івано-Франківська повідомляють про перенавантаження лінії 102.

Оператори, диспетчери і чергові поліції Івано-Франківщини працюють задля спокою і безпеки громадян цілодобово. Спільно роблять усе можливе, аби швидко приймати та опрацьовувати найрізноманітніші виклики від громадян.

У воєнний час виклики від громадян почастішали в рази. Приміром, за минулу добу до поліції надійшло більше як 1000 повідомлень. Крім повсякденних викликів люди інформують поліцію про підозрілих осіб і транспортні засоби, а також нанесені позначки і виявлення дронів.

Через це оператори безперервно приймають телефонні дзвінки і виникають проблеми з роботою лінії 102.

Поліція Прикарпаття також закликає громадян не здійснювати завідомо неправдиві виклики екстрених служб. Такі повідомлення відволікають поліцейських від реагування на справжні повідомлення та можуть коштувати життя і здоров’я тих громадян, які у той момент потребують реальної допомоги. За такі дії передбачена адміністративна і кримінальна відповідальності.

Нагадаємо, якщо ви не можете додзвонитись на спецлінію 102, пишіть свої повідомлення на сторінку у фейсбук Поліція Івано-Франківської області. У найближчий час з вами зв’яжуться працівники поліції для реагування на ваше повідомлення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...