Мед Атлант

В Калуші продовжують одружуватись пари

Калуський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ в Івано-Франківській області продовжує роботу у звичному режимі.

Пара зареєструвала шлюб у Калуському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Калуському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).
Нагадуємо, навіть за умов воєнного стану відділи державної реєстрації актів цивільного стану ПРАЦЮЮТЬ у штатному режимі, крім міст/районів, де такої можливості немає у зв’язку з веденням активних бойових дій, з урахуванням таких особливостей:
Державна реєстрація актів цивільного стану проводиться будь-яким органом державної реєстрації актів цивільного стану за зверненням заявника:
–  народження – незалежно від місця народження новонародженої дитини чи проживання її батьків;
– смерті – незалежно від місця смерті чи проживання померлої особи.
Державна реєстрація народження можлива виключно при пред’явленні паперового Медичного свідоцтва про народження за форми №103/о.
Державна реєстрація шлюбу дозволяється у день подання відповідної заяви.
Внесення змін до актових записів цивільного стану здійснюється ВИКЛЮЧНО за місцем зберігання першого примірника відповідного актового запису.
 Повторна видача свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану здійснюється ВИКЛЮЧНО за місцем зберігання відповідного актового запису.
Витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян НЕ ВИДАЮТЬСЯ у зв’язку з тимчасовою відсутністю доступу до нього. Натомість, для підтвердження підстави запису відомостей про батька видається інформаційна довідка про державну реєстрацію народження відповідно до статті 135 Сімейного кодексу України.
Державне мито за державну реєстрацію актів цивільного стану та за повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану і свідоцтв, що видаються у зв’язку із зміною і поновленням актових записів цивільного стану, НЕ СПРАВЛЯЄТЬСЯ
Платні послуги тимчасово НЕ НАДАЮТЬСЯ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...