Мед Атлант

У школах Прикарпаття через 30 днів можуть впровадити дистанційне навчання

У школах Івано-Франківської області через 30 днів (4 квітня — ред.) можуть впровадити дистанційне навчання. Однак це залежатиме від технічних можливостей і подальшого розгортання військових дій.

Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної військової адміністрації Віктор Кімакович, пише Суспільне.

За його словами, зараз у школах оголосили тимчасові канікули, а навчання в дитячих садочках призупинили.

“Освітянам хотів би подякувати за величезну підтримку, яку вони сьогодні дають, бо ліцеї зараз — це місця перебування людей з інших областей. Спортзали, гуртожитки, приміщення шкіл використовуються для соціальних і гуманітарних потреб. Продукти, речі, які надають освітяни, є неоціненною допомогою”, — каже Віктор Кімакович.

Зі слів заступника директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної військової адміністрації Андрія Сташківа, якщо навчальні заклади не працюватимуть, усім педагогам гарантовано збережуть місце роботи. Вони отримуватимуть середньомісячну зарплату.

“Вкотре хочу наголосити на тому, що недопустимо відправляти людей у відпустки їхнім коштом. Вони мають отримувати заробітну плату і мати можливість гідно жити й допомагати нашій армії та людям з інших областей, які перебувають на Івано-Франківщині”, — каже Андрій Сташків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...