Мед Атлант

Втрати противника на 11 день повномаштабної війни

На 11 день повномасштабної війни Росії проти України втрати окупаційних військ, за попередніми розрахунками, перевищили 11 тисяч осіб.

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 06.03 орієнтовно склали:

– особового складу – понад 11 тис. осіб,

– танків ‒ 285 од,

– ББМ ‒ 985 од,

– артилерійських систем –109 од,

– РСЗВ -50 од,

– засоби ППО – 21 од,

– літаків – 44 од,

– гелікоптерів – 48 од,

– автомобільної техніки – 447 од,

– легкі швидкісні катери – 2 од,

– цистерн з ППМ – 60,

– БПЛА оперативно-тактичного рівня – 4,

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Українські захисники і захисниці стійко утримують визначені позиції та знищують живу силу й техніку противника.
Ворог, не зважаючи на значні втрати, сотнями кидає в бій прихильників «русского міра». Зокрема, на Луганщині весь передній край всіяний трупами та підбитою технікою загарбників.
Тільки вчора до центральної міської лікарні населеного пункту Брянка Луганської області з передових позицій доставлено понад 650 поранених представників російських окупаційних військ. Більша частина – з попаснянського напрямку. Всі вони переважно у важкому стані: множинні осколкові поранення, відірвані кінцівки ніг або рук. Через відсутність в лікарні вільних місць, окупанти, які отримали незначні тілесні ушкодження (контузії, легкі поранення) навіть не приймаються до медичного закладу. Після надання першої медичної допомоги їх, у супроводі озброєного конвою з числа регулярних військ збройних сил РФ переміщують на лінію бойового зіткнення для введення подальших бойових дій у якості «гарматного м’яса». Відомо, що особовий склад 6-го окремого мотострілецького полку наляканий та деморалізований, шукає шляхи до дезертирства, – повідомляє генштаб ЗСУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...