Мед Атлант

За минулу добу до України прибули 14,5 тисяч осіб

За минулу добу 8 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 120 тисяч осіб та майже 15 тисяч транспортних засобів.

Показники свідчать, що пасажиропотік зменшився приблизно на 10% відносно попередньої доби.
Прикордонники нагадують, що для перетину кордону до ЄС обирайте також пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Республікою Молдова. Наразі пункти пропуску з даними країнами майже порожні або завантажені мінімально. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Стежте за оновленнями.
До слова, минулої доби на виїзд з України прослідували 106 тисяч осіб. Більшість із тих, хто виїхав – понад 75 тисяч людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці. У результаті цього на даному напрямку все ще зберігаються накопичення людей і автомобілів.
Також, за минулу добу до України прибули 14,5 тисяч осіб. Майже 12 тисяч з них – українці, більшість з яких чоловіки, що планують долучитися до сил оборони. Пишаємося земляками, які їдуть боронити свою Батьківщину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...