Мед Атлант

Лукашенко в Москві заявив, що Україна хотіла напасти на Білорусь – покаже Путіну “якісь карти”

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у Москві заявив, що “Україна готувалася напасти на спільні війська РФ та РБ на території Білорусі”.

Про це сказав Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Путіним у Москві 11 березня, передає УП.

Контрольований Кремлем Лукашенко спочатку заявив про якусь “превентивну стрілянину Збройних сил України” нібито в момент попередньої зустрічі з Путіним (відбулася в Москві 18 лютого – ред), а потім ще сказав, що покаже Путіну “карти підготовки нападу України на Білорусь”.

Раніше Лукашенко заявляв, що це Путін інформував його про те, що якби російські війська не атакували Україну з території Білорусі, українські ракети “прилетіли б у Гомель і Мозир”.

 

Не ми на них нападали. Превентивно ЗСУ почали стріляти, коли ще ми з вами були у вас вдома, за 2 дні… Ми це з вами сиділи у вертольоті і доповідали постійно. Вони почали. А я зараз вам покажу, звідки на Білорусь готувався напад, і якби за 6 годин до операції не було завдано превентивного удару по позиціях (чий удар і по яких позиціях зрозуміти неможливо –ред.) – 4 позиції, я зараз покажу, карту привіз. атакували б наші війська Білорусі та Росії, які були на навчаннях. Тому не ми розв’язали цю війну, у нас совість чиста.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...