Мед Атлант

Цілодобово на захисті громадян: поліцейські продовжують посилено патрулювати

Прикарпатські поліцейські продовжують посилено патрулювати населені пункти.

Цілодобово співробітники структурних підрозділів поліції Івано-Франківщини у складі мобільних груп посилено патрулюють вулиці населених пунктів краю. До охорони громадського порядку також залучені військовослужбовці Нацгвардії та представники громадських формувань.

Дії правоохоронців спрямовані на забезпечення правопорядку, недопущення кримінальних правопорушень, оперативне відпрацювання повідомлень, які постійно надходять до правоохоронців.

Поліцейські здійснюють перевірку підозрілих осіб, а в разі необхідності – оглядають їхні особисті речі, транспортні засоби, багаж та вантаж.

У громадах області продовжують працювати поліцейські офіцери, які тісно спілкуються з мешканцями населених пунктів і допомагають у вирішенні їх проблем. Наразі ситуація в області повністю контрольована.

Нагадуємо, що в області запроваджено комендантську годину з 22:00 до 07:00. У цей час заборонено перебування цивільного населення на вулицях і в інших громадських місцях. Закликаємо з розумінням ставитися до вказаних обмежень та неухильно їх дотримуватися, – повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...