Мед Атлант

У Франківську затримали наркоділка: в нього знайшли «амфетамін» та «канабіс». ФОТО

Злочинну діяльність прикарпатця викрили та задокументували працівники управління боротьби з наркозлочинністю в області та слідчі Івано-Франківського районного управління поліції.
У правопорушника правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних речовин «амфетамін» та «канабіс». Фігуранта затримали в процесуальному порядку і повідомили про підозру. За такий наркобізнес йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють у пресслужбі поліції області.
Правоохоронці в ході проведення комплексу заходів в обласному центрі зупинили 28-річного франківця, під час поверхневої перевірки у нього виявили й вилучили поліетиленові пакети з вмістом психотропної речовини «Амфетамін», грошові кошти, отримані за збут наркоречовин, та мобільний телефон.
Крім того, під час обшуку в помешканні прикарпатця правоохоронці вилучили амфетамін, канабіс, ваги, пакувальний матеріал та інші речові докази.
Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.
Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює окружна прокуратура Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...