Мед Атлант

На Франківщині мобілізували приблизно 16 тис. військовозобов’язаних: хто зараз потрібен війську

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну територіальні центри комплектування та соціальної підтримки на Франківщині мобілізували приблизно 16 тис. військовозобов’язаних та взяли на облік приблизно 600 одиниць техніки.

Про це повідомив заступник військового комісара обласного центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Мухін, передає Суспільне.

З його слів, на військовий облік стали понад 6 тис. військовозобов’язаних, які вимушено переїхали з інших областей України. 1 500 із них — уже мобілізовані до військових формувань.

Приблизно 3 000 військовозобов’язаних та орієнтовно 170 одиниць техніки — у підрозділах тероборони області. Приблизно 450 людей та більш ніж 30 одиниць техніки є у складі стрілецького батальйону, — сказав Юрій Мухін.

За його словами, зараз війську найбільше потрібні люди з досвідом військової служби та виконанням бойових завдань, особливо — в зоні ООС, офіцери первинної ланки та військові сержантського складу.

Закликаємо всіх громадян віком від 18 до 60 років, хто вважає себе патріотом України, прибути до військкоматів та долучитися до відсічі агресору. Військовозобов’язаних без досвіду спочатку служби направлять у навчальні центри, — закликав Юрій Мухін.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...