Мед Атлант

Заборгованість за ЖКП може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна в інтерв’ю РБК-Україна підтвердила, що всі призначені субсидії будуть виплачуватись до кінця опалювального сезону.

Про це повідомляє ТОВ “Івано-Франківськгаз збут”.

По його завершенню органами соціального захисту буде перевірено, чи є у споживача заборгованість. У випадку її наявності, субсидія на наступний опалювальний сезон може бути скасована.  https://bit.ly/3tLVA4Q

Субсидія не призначається, якщо є прострочена заборгованість за комунальні послуги за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень. Але оскільки у нас субсидію призначають строком до дати закінчення опалювального або неопалювального сезону, то наявність заборгованості буде аналізуватися органами соціального захисту населення в травні поточного року,  – зазначила очільниця Мінсоцполітики.

Лазебна закликала українців платити за житлово-комунальні послуги під час воєнного часу “по совісті”.

У містах під постійними обстрілами люди, ризикуючи життям, лагодять мережі водопостачання та електроенергії, по яким цинічно цілить ворог. Кожен ваш платіж за комунальні послуги – це ваше дякую цим людям. І можливість для них годувати свої родини. Тому по совісті – подякуйте їм. Заплатіть за комірне, – сказала Лазебна.

ТОВ “Івано-Франнківськгаз збут” відзначає, що загальна заборгованість клієнтів за спожитий газ станом на 1 березня склала 1 007 967 тис. грн., порівнюючи з лютим вона зменшилась з 1 026 559 тис грн або на 2%.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...