Мед Атлант

“Все буде Україна”, – франківці зняли кліп на підтримку України

Вихованці продюсерського центру StarTeam презентують сингл «Все Буде Україна». Це колаборація бенду 7TEEN’S, співачки TAYNA, гурту iNshi, студентів УКД Ані Луцької, Дениса Терентяка, Дарини Луцької – Darika, Софії Федорів, Вікторії Колобейчук, співачки RINA, Мар’яни Ромась, Христини Аксьонової.

“Ми не можемо стояти осторонь обдарованих дітей, які зараз залишилися сам на сам з цією проблемою. Як команда продюсерського центру StarTeam хочемо підтримати їх. Тому організували таку роботу, допомогли їм об’єднатися. Адже ідея пісні виходила саме від дітей. Вони самі її написали, самі її нам показали. А ми допомогли її реалізувати. Ми дуже раді, що діти об‘єднуються, незважаючи не все, діти творять, висловлюють свою думку, те, що їх зараз хвилює, що болить”, – коментують керівники продюсерського центру Катерина Горіна та Ірина Батюк.

Аранжування зробив Oleksandr Sound, який зараз в Італії.

“Незалежно від відстані, яка нас розділяє, ми об’єднані і хочемо піснею підтримати наших захисників та всіх тих, хто залишився в Україні та тих, хто змушений був поїхати. Віримо, що скоро обіймемо рідних, друзів та будемо продовжувати творити та разом відбудовувати нашу країну”,- поділились артисти.

Пісню писала Мар’яна Ромась з Кам’янця-Подільського. Дітей розділили кілометри, але творчість їх єднає.

«Сингл «Все буде Україна» я написала на 19 день з початку активних бойових дій в Україні, у голові було виснаження від негативних новин, але у серці жила і живе велика віра в перемогу, міцний дух заряджав на боротьбу.
Коли вперше почула мелодію, яку написав композитор Oleksandr Sound, відразу намалювала світлу картину очима дітей. Ми покоління, якому відбудовувати та відроджувати нову культуру рідної Батьківщини, ми віримо у наших воїнів та впевнено кричимо на весь світ – ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!“, – каже Мар’яна Ромась.

Відео загалом знімали на телефони. Попри відстань старалися все зробити максимально професійно. Дякуємо операторам Владу Петриченко та Роману Козорізу.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...