Мед Атлант

У Калуші попрощалися із захисниками України — Романом та Леонідом Бутусіними. ФОТО

Тисячі людей у Калуші на Івано-Франківщині прийшли провести в останню дорогу захисників України — братів Романа та Леоніда Бутусіних.

Церемонія прощання розпочалася об 11:00 у палаці культури “Мінерал”, пише Суспільне.

Згодом похоронна процесія йшла вулицями міста. Люди загиблих героїв зустрічали на колінах.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олег Бутусін разом з синами Леонідом та Романом пішли воювати на фронт.

Нагадаємо, 1 квітня начальник відділу у справах ветеранів в Івано-Франківській області Володимир Веркалець повідомив, що в боях із російськими загарбниками загинули два сини добровольця з Калуського району Олега Бутусіна — Роман та Леонід.

Доброволець Олег Бутусін із Калуського району, що на Івано-Франківщині, розповів про обставини загибелі своїх синів Романа та Леоніда. Чоловік побував на місці останнього бою синів та зібрав грудки землі, які були просякнуті кров’ю його синів і відвіз із собою у Калуш.

3 квітня у Калуші на Івано-Франківщині зустріли скорботний кортеж з тілами братів Романа та Леоніда Бутусіних, які загинули, захищаючи Україну.

Батько загиблих Олег Бутусін — колишній громадянин Росії, який змушений був виїхати з країни через переслідування влади. Разом з дружиною Тетяною та 12 дітьми у 2014 році перебрався на Івано-Франківщину. Чоловік вступив у Добровольчий український корпус “Правого сектора” та у 2015 році пішов воювати за Україну.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...