Мед Атлант

“Динамо” проведе низку благодійних футбольних матчів з перфомансами українських артистів

З 12 квітня, український футбольний клуб “Динамо” проведе низку благодійних футбольних матчів з різними європейськими командами.

Серію ігор розпочнуть під гаслом Match for peace #StopWarInUkraine.

Поєдинок з польською “Легією” пройде у Варшаві на стадіоні Stadion Legii у вівторок, 12 квітня, о 21:30 за київським часом.

Також заплановані ще три товариські матчі в європейських країнах, деталі стануть відомі згодом.

Організатори — “Динамо” та 1+1 media — розповідають, що матчі будуть благодійними, а виручені в межах заходів кошти будуть направлені на вирішення гострих гуманітарних проблем, спричинених повномасштабною війною рф в Україні.

Завдяки підтримці керівництва нашої держави, “Динамо” втілює міжнародну благодійну місію — серію товариських ігор із топ-клубами Європи. Протягом квітня-червня 2022 року заплановані товариські матчі “Динамо” з провідними клубами Європи. Їхня мета — інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором, — коментують в “Динамо”.

Крім ігор команд, на глядачів чекатиме перфоманс від кращих українських артисток, які виступатимуть безпосередньо на футбольних аренах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...