Мед Атлант

Франківські газовики шиють спальні мішки для ЗСУ.ФОТО

Сьогодні, 5 квітня, працівниці АТ “Івано-Франківськгаз” освоюють мистецтво крою та шиття, виготовляють спальні мішки.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Освітній простір на базі АТ «Івано-Франківськгаз» змінився відповідно до вимог часу. Віднедавна він став центром волонтерського руху на підприємстві.

Розпочинали тут із плетіння маскувальних сіток – найпростішої роботи, до якої могли долучитись усі працівники в міру часу і сил.

Під керівництвом дружини керівника Івано-Франківського відділення «Івано-Франківськгазу», досвідченої майстрині Анжели Струк, вони взялися за виготовлення спальних мішків.
Для Роксолани та Ірини це перший такого роду досвід і вони справді вчаться , розповідають дівчата. А от Наталя та Марія вже працювала з кроєм і тканиною. Тепер ці знання стали у нагоді.

Я раніше відвідувала курси крою і шиття, навіть сама шила одяг. Це моє давнє захоплення і хобі. А зараз можу вже використати свої знання для доброї справи, – розповідає Марія Березіна.

Матеріали і фурнітуру для виготовлення 50 спальників закупила компанія. Найближчими днями завершать виготовлення першої партії. Наразі ж готові перші зразки. Всі пошиті спальні мішки будуть передані для потреб наших ЗСУ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...