Мед Атлант

Руїни та згарище: військові з Франківська показали фото знищеного Ірпеня

Командир добровольчого формування №3 Івано-Франківської територіальної громади Назарій Кішак опублікував фото знищеного росіянами Ірпеня.

Ірпінь був одним з найбільш мальовничих міст Київщини до повномасштабного наступу окупанта. Тепер тут руїни та згарище. Залишились і цілі житлові будинки, та вони потребують відновлення.
Орки у місті влаштовували справжні звірства – вони розстрілювали людей, а потім їхали по тілах танками. Окрім убивств і знущань над жінками, російські загарбники нещадно грабували помешкання ірпінців. Вивозили побутову техніку, речі напрацьовані роками.
Зараз комунальники й волонтери розчищують місто, п’яту частину вулиць привели до мінімального порядку. Та навіть сьогоднішній вигляд лякає. Ірпінь довгий час знаходився під обстрілами. Але після виходу російських військ з міста не потрібно спішити повертатись до міста, окупанти залишили розтяжки та міни. Зараз тут працюють сапери.
Місто відновлять, працюють комунальники, волонтери та самі ірпінці. Скоро Ірпінь набуде звичного вигляду. І все буде Україна! – каже Кішак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...