Мед Атлант

У Франківську затримали чоловіка, який через Telegram-канал збував наркотики. ФОТО

PVP, амфетамін, канабіс та ліквідація Telegram-каналу: прикарпатські поліцейські документують факти незаконного зберігання та збуту наркотиків.
Так, 7 квітня на одній із вулиць Івано-Франківська під час патрулювання правоохоронці помітили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у 32-річного франківця виявлено зіп-пакети із психотропною речовиною «PVP» та електронні ваги.
Також поліцейські з’ясували, що правопорушник являється адміністратором Telegram-каналу з продажу заборонених речовин, де було зареєстровано понад 2000 учасників. Наразі «мережу» ліквідовано.
Того ж дня, працівники поліції задокументували протиправну діяльність 28-річного мешканця Івано-Франківська. У чоловіка оперативники виявили пакет із психотропною речовиною «амфетамін», який той придбав через Інтернет-крамницю.
В ході перевірки у 22-річного франківця вилучено поштове відправлення, у якому знаходився пакети із наркотичними засобами «амфетамін» та «канабіс».
Ще один факт незаконного обігу наркотиків поліцейські задокументували під час обшуку у помешканні 37-річної франківки. Жінка в будинку зберігала з метою збуту згортки із психотропною речовиною «амфетамін», електронні ваги, мобільні телефони та фасувальні матеріали.
Виявлені речовини вилучили та направили на дослідження.
Фігурантам слідчі інкримінують вчинення кримінальних правопорушень за ст. 307 та ст. 309 Кримінального кодексу України.
Після проведення експертних досліджень та всіх слідчих дій вирішуватиметься питання про перекваліфікацію дій зловмисників та повідомлення їм про підозри.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...