Мед Атлант

Українська каратистка здобула “золото” командного чемпіонату Франції.ФОТО

Українська каратистка Анжеліка Терлюга виграла командний чемпіонат Франції.

Про це спортсмернка пише в Instagram.

Хочу подякувати моїй команді та тренеру Даніелю де Барроса. Ви дали мені можливість продовжити мою підготовку і дуже хорошу можливість потренуватися. Кожна людина в Karate Sarcelles така гостинна. Усі намагалися допомогти та підтримати.

Було дуже приємно вчора боротися з дівчатами за наше “золото” в команді на чемпіонаті Франції, і я була щаслива знову віддати свій вогонь на татамі. Тут, у французькій федерації, існує можливість запросити одного легіонера до команди, і я є частиною Karate Sarcelles від 2018 року. Мені вдруге в житті вдалося виграти “золото” зі своїм клубом. Дякую, що ви дали мені таку можливість.

Всі французи з Україною. Мене тут дуже підтримали, і всі шоковані ситуацією. Дякую Франції за велике серце. Мені потрібно продовжити тренування, щоб підготуватися до наступного турніру в Португалії. Моє серце з родиною та Україною. Я не можу дочекатися моменту, коли приїду додому. Сумую, – написала Терлюга.

30-річна уродженка Одеси стала чемпіонкою у складі клубу Karate Sarcelles. У фіналі команда українки зустрічалася з Samouraï 2000 та здобула перемогу.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...