Мед Атлант

Надвірнянська міська рада передала автомобіль ЗСУ.ФОТО

Керівництво міської ради, в особі заступників міського голови Ігоря Писклинця та Ярослава Гундяка доставили позашляховик Mitsubishi ЗСУ.

Про це повідомляє Надвірнянська міська рада.

Днями ми передали автомобіль, який був придбаний за кошти працівників Управління освіти Надвірнянської міської ради Збройним силам України, а саме хлопцям із нашої Надвірнянської громади. Це машина, яку придбали наші освітяни, та яку обрали самі військовослужбовці, адже пікапи в першу чергу необхідні зараз в армії. Саме таку машину обрали через її прохідність та габарити. Цей автомобіль необхідний для виконання бойових завдань. Разом з автівкою захисникам України передали й гуманітарну допомогу, зокрема масла, інструменти, продукти харчування. Усі  зараз працюють задля перемоги. Ми також виконуємо свій обов’язок, але це те найменше, що ми можемо зробити для наших захисників, адже це краплина в морі в порівнянні з тим, що роблять наші військовослужбовці на передовій. Хочу висловити слова подяки меру Зіньківської міської ради п. Максименко Сергію, який допомагає нашим військовим. Згуртовані разом до спільної перемоги, – зазначив заступник міського голови Ігор Писклинець.

За словами міського голови Ярослава Гундяка автомобіль сформований згідно з потреб. Основний запит – це автомобілі, пікапи повнопривідні з метою переробки їх під тактичні завдання для розміщення кулемету на рамі автомобілів. Також багато запитів є на повнопривідні автомобілі для переміщення по позиції.

Також передали продукти харчування, медикаменти, турнікети та інші необхідні речі.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...