Мед Атлант

На сайті Білого дому продають колекційні монети з Зеленським

У Білому домі доповнили колекцію президентських монет. Новий екземпляр із зображенням президента України Володимира Зеленського.

Монета коштує 100 доларів. Усі гроші від продажу направлять на гуманітарну допомогу українцям, інформує “24 канал”.

Президент виступав зі зверненням до членів Конгресу США 7 березня 2022 року. Монету випустили саме під номером 7 задля вшанування цього виступу.

“У пристрасній промові в стилі Черчилля президент Зеленський викликав захоплення депутатів обох сторін. Це був надзвичайно прямий заклик до дій з боку лідера часів війни. Президент Зеленський звернувся до Конгресу з особливо емоційним закликом через графічні відео та зображення своєї зруйнованої війною країни”,
– мовиться в описі монети.

Також з’явилася колекційна монета під номером 6. Вона присвячена не промові, а самій особистості Володимира Зеленського. Опис пояснює, що монета вшановує президента за особисту честь та відвагу під час захисту України від російського вторгнення.

Прибуток від продажу передадуть американському Червоному Хресту, який допомагає українцям. Команди роздають їжу, воду, одяг, постільну білизну, гігієнічні набори, ковдри та SIM-карти, щоб українські родини залишалися на зв’язку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...