Мед Атлант

На Прикарпатті попрощались з Героєм Олександром Авдєєвим.ФОТО

Сьогодні, 18 квітня, Єзупільська громада прощались із загиблим Олександром Авдєєвим.

Про це повідомляє Єзупільська територіальна громада.

Сотні людей, рідні, сусіди, побратими провели Сашка в останню путь. Згорьована мати, осиротіла донька, сестра, одногрупники, однокласники, друзі – усі сьогодні в жалобі, – йдеться у повідомленні.

Під супровід духового оркестру з рідної батьківської хати тіло Героя віднесли до Церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де священики усіх сусідніх парафій відправили чин похорону.

Олександр завжди мав свою особливу думку, мав особливий характер, любив Україну та згинув у бою за неї – сказав парох Ганнусівки о. Роман

Про важкі випробування для України, щоденні втрати та війну з одвічним ворогом говорив отець-митрат Єзупільського деканату Богдан Курилів.

Тільки недавно ми прощались в цьому селі з одним воїном, сьогодні маємо ще одну втрату. Наш обов’язок пам’ятати про наших земляків, і в молитвах і у вчинках. Любити Україну так, як любили наші Герої! Бути гідними їхнього подвигу! – сказав отець-декан.

Безумовно великим потрясінням та горем смерть Олександра стала для односельців. Вдруге за час екскалації війни Ганнусівка ховає загиблого бійця.
Вдруге селищний голова нашої громади, який родом з Ганнусівки, Ігор Лукашевич передає державний прапор матері бійця.

Поховали Олександра Авдєєва біля могили Володимира Вовчука, що загинув на початку березня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...