Мед Атлант

«АТБ» передала для потреб ЗСУ та ТрО понад 100 тонн гуманітарної допомоги

«АТБ» для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО через магазини найбільшої національної торговельної мережі зібрано та передано понад 100 тонн необхідних товарів і продуктів харчування.

На сьогодні у всіх магазинах торговельної мережі «АТБ», які функціонують, сформовані відповідні пункти збирання гуманітарної допомоги, що координують і передають для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО необхідні продукти, товари, медичну продукцію та засоби екіпіровки. Кожен українець може зробити свій внесок в обороноздатність нашої країни, надавши необхідну допомогу в найближчому магазині «АТБ», який працює. Інформацію щодо її переліку та порядку передання  можна прочитати біля входів до магазинів», – розказали про проєкт і його результати у  пресслужбі корпорації «АТБ».

З початку вторгнення російських військ до України внесок корпорації «АТБ» в обороноздатність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн. Із них 100 млн грн. спрямовано на гуманітарні проєкти для надання допомоги мирним мешканцям у зонах бойових дій або під час евакуації, медичним установам, волонтерським організаціям і прихисткам для біженців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...