Мед Атлант

Долиняни передали харків’янам та військовим великодні гостинці та гумдопомогу. ФОТО

Жителі Долини зібрали та надіслали гуманітарний вантаж для трьох окремих механізованих бригад, а також для мешканців Харкова.

Про це на Facebook-сторінці повідомив голова Долинської територіальної громади Іван Дирів.

До Великодня харків’янам надіслали 425 пасок та продукти для великоднього кошика. Харчі освятив декан Долинського деканату Православної церкви України, настоятель храму святого Миколая у Долині отець Роман Винник.

Іван Дирів повідомив, що також на Харківщину відправили сухі борщі, м’ясні консерви, крупи, засоби особистої гігієни, понад 800 пар чоловічих та жіночих шкарпеток, а для малюків — 90 упаковок підгузків. Долиняни також зібрали 260 ящиків медикаментів та укомплектували три валізи екстреної медичної допомоги.

“Не забули й про новенькі державні прапори. Вони є оберегами наших бійців. Вони додають енергії відновлення звільненим від окупантів населених пунктів. Також відправили для наших військових і малюнки від діток. Вдячність — слово не одного дня. Щоденно дякуємо волонтерам, небайдужим жителям міста і громади, друзям, громадам-побратимам з інших країн”, — йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...