Мед Атлант

Два місяці війни: поліція Прикарпаття отримала близько 50 тисяч повідомлень від громадян

Від початку воєнного стану кількість звернень від громадян на спецлінію «102» суттєво збільшилася.
Оператори служби «102» поліції Івано-Франківщини тепер в середньому приймають близько 500 дзвінків щодоби, це на кілька сотень більше, ніж було у мирний час.
Повідомлення, які надходять на спецлінії поліції, здебільшого інформаційного характеру. Також люди активно повідомляють про виявлення підозрілих осіб та транспортні засоби, вибухонебезпечні предмети, ворожі мітки, дрони, пошук безвісти зниклих громадян та вчинення інших правопорушень.
Поліція Прикарпаття вдячна мешканцям області за пильність та оперативне інформування. Ваша інформація сприяє своєчасному та ефективному реагуванню правоохоронців на дестабілізаційні фактори в нашому регіоні.
Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також продовжує працюти додатковий телефон: +380638410411. Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням https://www.facebook.com/frankivsk.police/ чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.
Правоохоронці краю продовжують посилено забезпечувати правовий режим воєнного стану та вживати заходи щодо попередження вчинення протиправних дій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...