Мед Атлант

Косівським волонтерам, які виготовляють маскувальні сітки, потрібна допомога

У Косові від початку повномасштабного вторгнення волонтери плетуть маскувальні сітки для ЗСУ. Зараз волонтери потребують допомоги – не вистачає рук і тканин.

“До уваги мешканців міста Косова!
Потреба у маскувальних сітках нікуди не зникала, ба більше, з кожним днем зростає. На сьогоднішній день рук, які щиро допомагають щодня з продукуванням сіток, майже не залишилось. Бачу все тих же людей, які мають не менш багато особистих важливих справ, проте, які з початку повномасштабної війни віддавали і віддають більшість свого часу і здоров’я справі, незважаючи на втому і складні життєві обставини.

Тож потрібна ваша допомога! Зрештою, ЗСУ стоять 24/7, коли тут, натомість, надзвичайно тяжко знайти 1-2 години в добі, щоб хоч мінімально віддячити.
Розумію кожного з вас але й сподіваюсь на розуміння з вашої сторони.
Без вас не впоратись!
Репост вітається!”, – звернулась до косівчан волонтерка Валентина ще в березні.

А наразі критично не вистачає тканини для плетіння. Майже весь запас матеріалів закінчився і поменшало робочих рук, тому все це трохи зараз під загрозою.

Тканина потрібна земляних, болотистих кольорів (зелену, коричневу, сіру і т.д). Може бути старий одяг, який волонтери можуть порізати на місці. Приносити можна кожного дня, окрім неділі, з 10:00 по 18:00 в Косівський ЦДТ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...