Мед Атлант

У квітні на дорогах Прикарпаття виявили майже 300 нетверезих водіїв

Нетверезі водії та порушення ПДР: прикарпатські поліцейські продовжують виявляти порушників.
З метою максимального захисту громадян, а також забезпечення публічного порядку й безпеки у воєнний період, поліція Івано-Франківщини продовжує працювати в посиленому режимі. Значну увагу правоохоронці також приділяють безпеці дорожнього руху на автошляхах області та вживають максимальних заходів щодо недопущення керування транспортними засобами водіями в стані сп’яніння.
За минулий місяць поточного року співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів та патрульні поліцейські задокументували 2 254 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху.
Серед порушень: перевищення безпечної швидкості, недотримання правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку.
За цей період на дорогах Прикарпаття трапилось 230 аварій. Із них 35 – із постраждалими, в яких 4 людей загинули, ще 48 – травмувались.
Також правоохоронці виявили 297 нетверезих водіїв. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Війна – не привід порушувати ПДР.
Поліцейські закликають водіїв бути обережними та не сідати за кермо у стані сп’яніння, бо це може призвести до непоправних наслідків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...