Мед Атлант

Знайшли на Київщині: прикарпатські поліцейські відшукали зниклу неповнолітню прикарпатку

Вчора, 17 травня, близько 19 години до Надвірнянського відділу поліції звернулась мешканка Лісної Тарновиці, яка повідомила про зникнення своєї 14 – річної внучки. Дівчина пішла з дому близько 18 години й не вернулась.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Ювенальні поліцейські Івано-Франківщини у співпраці з колегами Київської області розшукали 14-річну мешканку Надвірнянщини.

Відразу після повідомлення працівники прикарпатської поліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення її місцеперебування. На пошуки дівчинки був залучений увесь особовий склад поліції. Орієнтування на дитину було передано усім патрулям, а також проінформовано поліцейських в інших областях.
Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукати дитину. Завдяки злагодженим діям ювеналів Івано-Франківщини та колег із Київщини неповнолітню вдалося розшукали сьогодні, 18 травня.
З нею все гаразд. На цей час з нею спілкуються працівники поліції, встановлюють обставини втечі неповнолітньої та проводять превентивну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...