Мед Атлант

“Футбол допомагає українському війську”: у Долині відбувся благодійний матч. ФОТО

У неділю, 29 травня, на футбольному полі Долини відбувся благодійний матч між клубами «Прикарпаття» (м. Івано-Франківськ) та «Нафтовик» (м.Долина).

Команди не просто змагалися за перше місце, а ще й зібрали 5 тисяч 502 гривні та 50 фунтів стерлінгів на потреби наших Захисників. На згадку про футбольний благодійний турнір представники ФК «Прикарпаття» передали міському голові Івану Диріву м’яч з підписами учасників команди.

Про це повідомляє Долинська міська рада.

Ми раді вітати команду такого рівня у нас. Вдячний за ініціативу районній федерації футболу, особисто Руслану Богдановичу ЦЮПЕРУ, який всіляко мотивує, підтримує спортсменів, ініціює проведення благодійних турнірів. Це хороша можливість тримати наших футболістів у формі. Мушу сказати, «Нафтовик» – досить амбітна команда, спортсмени будуть працювати й надалі. Сподіваюсь, ми ще не один раз зможемо вітати професійні команди у Долині! Вітаю переможців та дякую всім учасникам турніру. Ви допомагаєте нашим воїнам і цим наближаєте Україну до перемоги. А також пропагуєте спорт та показуєте, що українська нація – здорова та сильна, – зазначає президент Футбольного Клубу «Нафтовик» Роман Григорський.

Зібрані кошти спрямують на підтримку захисників учасників футбольного клубу «Нафтовик». З перших днів пішов добровольцем на гарячі позиції воротар команди – Микола Гала, активно допомагає пораненим у зоні бойових дій медик Назар Білоголовка, багато років відданої праці, зусиль і старань команді присвятив воротар Святослав Димид, який зараз також захищає терени України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...