Мед Атлант

На Прикарпатті внаслідок ДТП перекинулась вантажінка з аміачним добривом. ФОТО

Сьогодні, 1 червня, о 10:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за участі вантажного автомобіля, який перевозив невідому речовину.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця події одразу було направлено рятувальників 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Снятин, місцеву пожежну команду села Вовчківці та відділення РХБЗ АРЗ СП ГУ ДСНС в області.
Прибувши до місця виклику було встановлено, що внаслідок перекидання кузова вантажного автомобіля марки «ГАЗ-53», який перевозив пластмасову місткість об’ємом 6 м куб. з карбамідно-аміачною селітрою (рідке мінеральне добриво).Відбулася розгерметизація та витіканням рідини на поверхню землі. До прибуття підрозділів ДСНС працівниками фірми-перевізника проведено змивання розлитого міндобрива водою.
Своєю чергою рятувальники провели заходи з огородження місця події та від’єднали клеми акумуляторної батареї вантажного автомобіля метою запобігання загорянню та додатково проведено змивання розлитого міндобрива водою з проїжджої частини дороги.
За інформацією спеціалістів Івано-Франківського лабораторного центру МОЗ України, які на місці події відібрали проби ґрунту та провели заміри повітря, перевищень гранично допустимих концентрацій шкідливих (небезпечних) речовин не виявлено. Загрози навколишньому середовищу та населенню немає. Постраждалих немає.
До ліквідації наслідків ДТП було залучено дві одиниці техніки та вісім осіб особового складу від ГУ ДСНС в області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...